Reserveer nu!

Reserveer nu!

Boek direct bij het hotel, beste prijzen. Secured Booking engine by Cubilis.

Wie is The Lodge-group?

The Lodge-group staat voor sfeervol, eigentijds logeren in historische huizen en vaak is daar een gezellige brasserie aan verbonden. Een succesformule, want de groep bestaat momenteel uit 10 brasseries, 10 hotels en 5 feestzaallocaties voornamelijk gelegen in Limburg en Vlaams Brabant.

 

Het idee is héél eenvoudig: een thuis (ver) van huis waar gezelligheid primeert. Dit ongedwongen karakter overheerst in al The Lodge-brasseries en hotels waar eigenheid en gastvrijheid hoog in het vaandel staan. Geen koele, trendy desinginrichting, maar smaakvol en warmhartig met respect voor het karakter van het gebouw.

Monumenten

Met het restaureren van historische gebouwen is The Lodge-group niet aan haar proefstuk toe. In 2000 werd het 't Spijker, één van de mooiste monumenten van Diest, omgetoverd tot een charmant hotel. Daarna was het de beurt aan De Oude Kantien in Heverlee, een historische hoeve vlakbij het kasteel van Arenberg. In 2010 kregen de 's Hertogenmolens in Aarschot, een watermolencomplex uit de 16e eeuw, een nieuwe bestemming als hotel, brasserie en feestzaal en in 2011 opende The Lodge-group een nieuw themahotel in het voormalig tuchthuis van Vilvoorde.

De Groene Hendrickx Hasselt

Gastronomisch arrangement

Gastronomisch toparrangement!

boek dit arrangement meer info €160 p.p.
's Hertogenmolens Aarschot

Ontdekken

Ontdek het gezellige stadje Aarschot te voet. Een nacht arrangement met eten, welkomstdrankje en wandelkaarten. 

boek dit arrangement meer info €79 p.p.
La Royale Leuven

Royaal genieten van Leuven Bierstad

Ontdek Leuven als echte bierstad.

boek dit arrangement meer info €65 p.p.
De Pits Zolder

Shop until you drop

Ontdek dit leuke arrangement in samenwerking met het shopparadijs Maasmechelen Village.

boek dit arrangement meer info €55 p.p.
Theater Hotel Leuven

Ontdekken

Ontdek Leuven met dit heerlijk arrangement.

boek dit arrangement meer info €63 p.p.

Geniet nu ook thuis van onze wijnen

Wenst u ook thuis te genieten van onze wijnen? Keuze uit meer dan 80 wijnen uit 9 verschillende landen. Bestel ze online en haal ze uit in één van de zaken of laat ze leveren!

The Lodge Wines

Kom ons team versterken

Op zoek naar een leuke horecajob?  Dankzij de verschillende vestigingen van The Lodge-group vind je hier heel wat leuke jobs. Er is er zeker één waar jij je thuis voelt. 

Jobs

Op zoek naar een origineel cadeau?

Op zoek naar een origineel cadeau? Kies dan voor onze The Lodge Gift Card. Kies zelf je bedrag en laadt de kaart op in één van onze zaken.

The Lodge Gift Card