De Oude Kantien, Heverlee
De Groene Hendrickx, Hasselt
De Pits, Zolder
's Hertogenmolens, Aarschot
De Groene Hendrickx, Hasselt
Hof Ten Steen, Linter
De Oude Kantien, Heverlee
De Abdijmolen, Heverlee
's Hertogenmolens, Aarschot
Hof Ten Steen, Linter
De Abdijmolen, Heverlee
The Lodge Vilvoorde
De Abdijmolen, Heverlee
Theater Hotel, Leuven
The Lodge Tervuren

Wie is The Lodge-group?

The Lodge-group staat voor sfeervol, eigentijds logeren in historische huizen en vaak is daar een gezellige brasserie aan verbonden. Een succesformule, want de groep bestaat momenteel uit 8 brasseries, 9 hotels en 5 feestzaallocaties voornamelijk gelegen in Limburg en Vlaams Brabant.

 

Het idee is héél eenvoudig: een thuis (ver) van huis waar gezelligheid primeert. Dit ongedwongen karakter overheerst in al The Lodge-brasseries en hotels waar eigenheid en gastvrijheid hoog in het vaandel staan. Geen koele, trendy desinginrichting, maar smaakvol en warmhartig met respect voor het karakter van het gebouw.

Monumenten

Met het restaureren van historische gebouwen is The Lodge-group niet aan haar proefstuk toe. In 2000 werd het 't Spijker, één van de mooiste monumenten van Diest, omgetoverd tot een charmant hotel. Daarna was het de beurt aan De Oude Kantien in Heverlee, een historische hoeve vlakbij het kasteel van Arenberg. In 2010 kregen de 's Hertogenmolens in Aarschot, een watermolencomplex uit de 16e eeuw, een nieuwe bestemming als hotel, brasserie en feestzaal en in 2011 opende The Lodge-group een nieuw themahotel in het voormalig tuchthuis van Vilvoorde.

Geniet nu ook thuis van onze wijnen

Wenst u ook thuis te genieten van onze wijnen? Keuze uit meer dan 80 wijnen uit 9 verschillende landen. Bestel ze online en haal ze uit in één van de zaken of laat ze leveren!

The Lodge Wines

Kom ons team versterken

Op zoek naar een leuke horecajob?  Dankzij de verschillende vestigingen van The Lodge-group vind je hier heel wat leuke jobs. Er is er zeker één waar jij je thuis voelt. 

Jobs

Op zoek naar een origineel cadeau?

Op zoek naar een origineel cadeau? Kies dan voor onze The Lodge Gift Card. Kies zelf je bedrag en laadt de kaart op in één van onze zaken.

The Lodge Gift Card